googlead9e30b96bc48220.html

Franchisenemer worden bij kinderdagverblijf Knus Thuys

Home »  Start jouw eigen franchise vestiging »  Franchisenemer worden bij kinderdagverblijf Knus Thuys

Franchisenemer worden bij Knus Thuys

KNUS THUYS is op zoek naar toppers uit de kinderopvang die passie voor het vak hebben en die zich met name thuis voelen op de werkvloer. Je hebt een natuurlijk talent waarbij compassie voor kinderen en omgang met mensen een vanzelfsprekendheid zijn. Je bent een professional die verstand van zaken heeft, je weet hoe te handelen met begrip voor de ouders, rechtvaardig en duidelijk te zijn naar medewerkers toe en bent correct naar derden. Iemand die overzicht heeft en niet gauw verslagen is. Als je daarnaast ook nog ondernemersambities hebt, door kan zetten, kan plannen en de flexibiliteit hebt om je te laten begeleiden en adviezen te kunnen aanvaarden, dan ben jij degene die we zoeken. Je bent resultaatgericht, servicegericht en durft met enthousiasme en inzet keihard te werken en te slagen.. Kortom: je kunt jouw wens als franchisenemer werkelijkheid laten worden want dan is de volgende stap door je aan te melden bij ons!

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met ons via ons contactformulier o.v.v. franchise. Je ontvangt dan een informatieboek.

Weet je het zeker dat je franchisenemer wilt worden ? Dan stuur je een motivatiebrief en c.v. naar ons. Indien we je selecteren nodigen we je uit voor een oriëntatiegesprek. Bij dit gesprek neem je de vragenlijst mee die we je van te voren mailen. Het gesprek is een sollicitatiegesprek, zien wij jou als franchisenemer voor ons concept en hoe zie je jezelf in dit plan, wat verwachten we van je en wat kun je van ons verwachten.