Amsterdam
West

Onze locatie in Amsterdam-West

Wilhelminastraat 193
1054 WE Amsterdam
020 689 8810
west@knusthuys.nl

Kinderdagverblijf Amsterdam-West

Knus Thuys staat voor een veilige, geborgen, gezellige thuishaven voor kind, ouders en medewerkers in een professionele, positieve omgeving.

Locatie Wilhelminastraat: kinderdagverblijf Knus Thuys heeft één vestiging op de Wilhelminastraat 193. De Wilhelminastraat ligt vlak achter de Overtoom, 50 mt af van een grote speeltuin op het Cremerplein en op 200 meter van het Vondelpark (we hebben een bolderkar). Per dag –uitgezonderd bij hagel of andere extreme weersomstandigheden- gaan we gemiddeld een uur naar buiten.

Naast dat we werken met gekwalificeerde medewerkers, hebben we het pand volgens de veiligheidsnormen en op comfort aangepast zoals aanrakingsveilige stopcontacten, brandwerende/vertragende maatregelen, vloerverwarming , een knuffelmuur, een ventilatiesysteem waarbij vervuilde of vochtige lucht afgevoerd wordt, een sensormat in bed (signaal gaat af als een baby niet meer ademt) en camera’s. Onze leefruimte heeft een babylounge (grote grondbox) en hoeken voor de grotere kinderen. De leefruimte heeft een serre en openslaande deuren die toegang geven tot onze omsloten natuurbelevingstuin (op het zuiden) met ook daar een apart speelgedeelte voor baby’s. Ook kan er buiten geslapen worden in onze slaaphuisjes (kinderen zouden hierin langer en dieper slapen). De huisjes staan vlak bij de deur zodat we de kinderen altijd in de gaten kunnen houden.

Dagelijks eten de grote kinderen een warme, biologische maaltijd. De vestiging wordt geleid door een HBO’er die zelf ook op de groep staat. Zij kan voor adviezen terecht bij een pedagoog.

We bieden taalstimulerende activiteiten, natuuractiviteiten, muziek, yoga. De activiteiten worden gevarieerd aangeboden.